Digitális és ofszet

nyomda

Szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, meghívó és egyéb termékek tervezése és nyomdai kivitelezése ofszet és digitális nyomtatással! Interaktív kiadványok, e-könyv és honlap készítése!

E-könyv, e-magazin, e-reklámújság és interaktív PDF készítés

 

Szolgáltatásaink kiegészítéseként elkészítjük táblagépeken, mobilon nézhető formában (ePub, mobi) e-book (e-könyv) kiadványait, kiegészítve multimédiás és navigációs elemekkel. Készítünk továbbá adminisztrációt segítő űrlapot, interaktív elemekkel gazdagított PDF-et. A kiadványszerkesztés része az e-book (e-könyv) készítés.

    Az e-könyv (e-book) olyan digitális formában elkészített könyv, ami megegyezik a nyomtatott változatának elektronikus formátumával, azzal a különbséggel, hogy a szövegek és képek mellett tartalmazhat hang, videó anyagokat, továbbá kiegészíthető a navigálást segítő elemekkel (pl. címhez ugró tartalomjegyzék).

Használatához, olvasáshoz megfelelő elektronikai eszköz szükséges, mint a számítókép, az okos telefon vagy e-book (e-könyv) olvasó.

 

Kinek ajánljuk az elektronikus kiadvány formátumot, e-book (e-könyv) készítést?E-book (e-könyv) és interaktív PDF készítés

 • Aki szeretné tudásanyagát pénzért vagy ingyen, de mindenképpen könnyen elérhetővé tenni, értékesíteni (pl. szakmai ismeret, szakácskönyv, technikai leírás)
 • Aki ismertetni szeretné cégét, tevékenységét pl. e-reklámújság formában és ehhez egy könnyen terjeszthető, olcsó megoldást keres.
 • Aki egy bizonyos témában érdekelt és ezt visszatérően szeretné publikálni (pl. e-magazin).
 • Aki oktatási anyagát szeretné iskolai szinten terjeszteni.
 • Aki a hagyományos nyomdatermékek mellett mellett elektronikusan is szeretnék terjeszteni kiadványukat.

Miért éri meg Önnek e-könyvet készítenie?

 • Van amikor a célcsoporttal való ismertetés nem indokolja a nyomtatott változatot, pl. a célcsoport inkább az elektronikus utat választja az olvasáshoz – így a nyomtatás és anyagköltség megspórolható.
 • Az e-bookban látványos elemek helyezhetők el (hang, videó, képgaléria, effektek). Ez az érdeklődést növelő hatással bír.
 • Weboldalon és hírlevélben is publikálható, küldhető.
 • E-book (e-könyv) kiadványokat terjesztő oldalakon pénzért is értékesítheti elkészített kiadványát. Az e-book (e-könyv) készítés költsége pedig csak kis része az eladásból származó haszonnak.
 • Az elektronikus anyagok tartalma könnyen kereshető (szavak, cikkek), belőle kivonat készíthető, így ezt célzottan kihasználhatja.
 • Tartalma nagyítható és kicsinyíthető, így a gyengén látók is könnyen olvashatják.
 • Akármikor és akárhol könnyen olvasható, ha rendelkezésre áll egy e-book (e-könyv) olvasó készülék. Letöltés után internetkapcsolat nélkül is elérhető.

Mit veszünk figyelembe az e-könyv (e-book) elkészítésénél?

 • Célszerűséget, hogy az elektronikus kiadvány betöltse szerepét, amire hivatott.
 • Tipográfiát, hogy ne csak szép, de olvasható és élvezhető legyen.
 • Esztétikát, hogy a kinézet alátámassza, támogassa a tartalmat.
 • Látványosságot, hogy az olvasás és megértés élmény legyen.
 • Interaktivitást, amivel könnyebb az áttekinthetőség, navigálhatóság.

Milyen formátumban készítjük el?

 • Fix tördelésű erre leginkább az Interaktív PDF formátumot használhatjuk. Ennek használatánál a szöveg fix, azaz az oldal elforgatásával a szöveg nem veszi fel a megváltozott méretet. Tartalmazhat képet, hangot, videót, animációt vagy akár űrlap is. Alkalmas internetes hivatkozás (hyperlink) vagy könyvjelző (bookmark) kezelésére.
  Gyakran használják egy nyomtatott kiadvány elektronikus formátumaként, illetve célirányosan személyi számítógépen való megjelenítéshez.
 • Flexibilis tördelésű e-könyv (ePub, mobi): az e-könyv olvasók (e-book reader) két nagy vonalra oszthatóak. A legnagyobb uralmat az Apple és az Adobe által létrehozott szövetség alkotja, ami az ePub formátumot preferálja. A másik vonalat az Amazon nemzetközi könyvkereskedés képviseli, amely a saját Kindle készülékén nem engedi az ePub formátumot használni, csak a saját AZW formátumát és a MOBI (Mobipacket) kiterjesztésű fájlokat. Ezek azonban átalakíthatóak egymás formátumaiba, így bármelyik formátum megírása gond nélkül lehetséges. Ez az e-book (e-könyv) készítés részét képezi.

A fenti kérdésekre megoldás az e-book (e-könyv) készítés.

 E-book (e-könyv) és interaktív PDF készítés

 Kulcsszavak: e-book, e-könyv, mobi, iPub, PDF, készítés

 

Megosztom, mert érdekes:

Nyomdánk elérhetőségei

CO-PRINT Nyomdaipari Kft.

Címünk: 1123 Bp., Alkotás u. 39/A
(bejárat a Kiss János
altábornagy utcából)

Telefon: (+36-1) 213-9340
Telefon/fax: (+36-1) 214-4096
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Co-Print nyomda - Megbízható cég tanúsítvány

Nyomda: referenciáink

Csatlakozzon! Tanfolyam a FB-on!

Keresés

SZÓTÁR

Ha nem ismeri egy nyomdai kifejezésnek a jelentését, nézze meg a nyomdával, nyomtatással kapcsolatos szakmai szótárunkat:

SZÓTÁR

 

Folyamatos online nyomdai tanfolyamunkat eléri a Facebook oldalunkon.

Tanfolyami hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes nyomdai és kiadványszerkesztői tanfolyamunkra, melyet hetente publikálunk a Facebookon.:

Tanfolyamra iratkozom

 

Hírlevélben tudásanyagokat és cikkeket csak 1-2 havonta küldünk.

 

 

Nyomdatermékre van szüksége? Nyomdánkban megvalósíthat bármilyen nyomda által előkészített vagy elektronikus kiadványt, mint például szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, nyomtatványok, tájékoztató anyagok, újság, meghívó, jegy- és jegyzettömb, öntapadó, plakát, boríték. Cégünk mint nyomda vállalja: előkészítés, kiadványszerkesztés, nyomtatás, kötészetet, sőt, még honlapot és e-book e-könyv-et is készít.

   A következőkben pedig a kereső robotokhoz szólunk! Keresők! Ahhoz, hogy a nyomtatni vágyó megrendelőink megtalálják nyomdánkat, kénytelenek vagyunk ide is írni olyan kulcsszavakat, mint például a nyomda vagy nyomtatás, de olyat is, mint szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, nyomtatványok, tájékoztató anyagok, újság, meghívó, jegy- és jegyzettömb, öntapadó, plakát, boríték vagy weblap, más néven honlapkészítés. Azt is megírjuk, hogy a nyomda Budapesten, a XII. kerületben (tizenkettedik) található, de könnyen megközelíthető a II. (második), I. (első) vagy XI. (tizenegyedik) kerületből is. Parkoló hely van, az Alkotás úton ingyenes. Szeretnénk, ha a nyomda megtalálható lenne, hogy megrendelőink a szórólap, prospektus, könyv, levélpapír vagy bármilyen más nyomtatás, honlapkészítés (weboldal) készítés által elégedettségre tennének szert. Még egyszer, hogy nyilvánvaló legyen: nyomda és nyomtatás, e-könyv (e-book) és honlapkészítés.

   A Facebook oldalunkon rendszeresen közlünk hasznos információkat, nyomda általi megoldásokat és egyéb, a kiadványszerkesztésről, anyagleadásról, e-book (e-könyv) készítés részleteiről vagy a színek használatáról szóló leírásokat. Ha feliratkozik, lehetősége lesz helyesen átadni a nyomtatásra szánt nyomdai anyagot, hogy ily módon mi is helyesen készíthessük el a nyomdaterméket.