Digitális és ofszet

nyomda

Szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, meghívó és egyéb termékek tervezése és nyomdai kivitelezése ofszet és digitális nyomtatással! Interaktív kiadványok, e-könyv és honlap készítése!

Honlapkészítés (weblap, weboldal készítés)

 

Új ügyfelek, vevők szerzése, nagyobb bevétel!

Honlap (weboldal, weblap) készítés

Megrendelésekre, vásárlókra, nagyobb bevételre van szüksége? Hogy cége megfelelőképpen elérhető legyenek a piacon, vonzó, jól használható, keresőkre optimalizált honlapra van szüksége. Olyan honlapra, ami könnyen megtalálható, áttekinthető, vonzó külsővel rendelkezik. A honlapkészítés célja ezek a szempontok.

   Nyomdánk elkészíti a honlap komplett tervezését, grafikai előkészítését és programozását oly módon, hogy annak tartalmát később Ön is könnyen módosíthassa, bővíthesse, így költséget takarítva meg. A honlap (weboldal, weblap) készítés után bármikor módosíthatja szabadon a tartalmat.

   Biztosítjuk honlapkészítés során a domain és tárhely regisztrációval kapcsolatos adminisztrációt, a keresőkbe és katalógusokba való regisztrálást és optimalizálást. 

   Kérésre segítünk kialakítani a honlapkészítés mellett cége Facebook oldalát is, ami még elérhetőbbé teszi Önt, honlapját az ügyfelek számára.

   A honlapkészítés áráról, árakról az elképzelés ismeretében tudunk ajánlatot adni. Árajánlatkérésről a Nyomdai árajánlatkérés, megrendelés oldalon talál bővebb információt. Referenciáinkat a Referenciák - E-book, honlap, interaktív anyagok oldalon találja.

 

 A honlapkészítés során a honlap felépítésével, kinézetével, működésével kapcsolatos kialakítások:

 

Alapmunkálatok

 • Tárhely és domain regisztráció – a honlap világhálón történő elhelyezése, elérése.
 • A honlap teljes elkészítése – a weblap elkészítése az arculatkialakítástól a teljes leprogramozásig (ez a tényleges honlapkészítés).
 • Karbantartás, utólagos módosítások – a weboldalt és a modulokat rendszeresen frissítjük, hogy folyamatosan és biztonságosan működjön (hacker támadások megelőzése, böngészők fejlődése). A tartalom módosítására a megrendelőnek is lehetősége van a komplett honlapkészítés után.

 

Honlap kinézete (sablon)

 • Kinézete átlátható, színek harmonikusak, fontos részek feltűnőek.
 • Figyelembe vesszük a kinézetnél, hogy melyik szöveg fontos a keresők számára (SEO).
 • Tipográfiai szabályok betartásával szerkesztünk, ami ugyan úgy vonatkozik egy honlapra is, mint egy nyomtatott kiadványra.

 

Honlap felépítése

Honlap (weboldal, weblap) készítés olcsón

 • A honlapkészítés során a programozás tömör és a grafikai elemekből csak a szükséges mennyiség van fent, így gyors a honlap betöltési ideje és navigálhatósága.
 • Beépített biztonsági rendszerek védik a weblapot a hackerektől és a „spam robotoktól”, így senki nem írhatja át a tartalmat és a honlapon szereplő e-mail címek is védve vannak, ami a kéretlen levelektől való mentességet eredményezi (a honlap irányából). Ezt még a honlapkészítés során elkészítjük.
 • Folyamatos archiválás biztosítása, aminek kapcsán módosítások visszavonhatóak pl. 1 hónappal korábbi verzióra.
 • Szerkeszthető a weboldal tartalma, ami egy adminisztrációs felületen érhető el. Ezzel bármikor bármelyik szöveg könnyen átírható.
 • Igény szerint, biztosítunk egy alkalmat a kezelés betanításához közvetlen a honlapkészítés elvégeztével.

 

Kiegészítő modulok

Közösségi portál ikonok, navigációs ikonok, statisztika, akadálymentesítés, hibaoldal, térkép és sok más egyéb választható modul: fórum; chat; levelezőlista; képgaléria; hirdetési felület; több nyelvű oldal; biztonságos regisztrálási lehetőség; kép, youtube, flash és videó elhelyezését segítő modul; naptár; külső modulok beépítése; bejelentkezési és egyéb űrlapok stb.

 

Keresőkre optimalizálás (SEF)

Ezek a beállítások, programozás, modulok teszik lehetővé, hogy a honlapkészítés után a különböző keresőprogramokban (Google, Bing, Yahoo) minél előkelőbb helyen jelenjen meg a honlap, amit a következő funkciókkal érünk el: keresőbarát URL cím, regisztrálás keresőkbe, regisztrálás linktárakba, kulcsszavak helyes meghatározása Google Adwordssel, tartalom helyes kialakítása megfelelő szavakkal, formai és programkóddal, ami ugyancsak segíti a kedvezőbb rangsorolást.

 Honlap (weboldal, weblap) készítés olcsón

 

Kulcsszavak: honlapkészítés, honlap készítés, weboldal készítés, weblap készítés

Megosztom, mert érdekes:

Nyomdánk elérhetőségei

CO-PRINT Nyomdaipari Kft.

Címünk: 1123 Bp., Alkotás u. 39/A
(bejárat a Kiss János
altábornagy utcából)

Telefon: (+36-1) 213-9340
Telefon/fax: (+36-1) 214-4096
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Co-Print nyomda - Megbízható cég tanúsítvány

Nyomda: referenciáink

Csatlakozzon! Tanfolyam a FB-on!

Keresés

SZÓTÁR

Ha nem ismeri egy nyomdai kifejezésnek a jelentését, nézze meg a nyomdával, nyomtatással kapcsolatos szakmai szótárunkat:

SZÓTÁR

 

Folyamatos online nyomdai tanfolyamunkat eléri a Facebook oldalunkon.

Tanfolyami hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes nyomdai és kiadványszerkesztői tanfolyamunkra, melyet hetente publikálunk a Facebookon.:

Tanfolyamra iratkozom

 

Hírlevélben tudásanyagokat és cikkeket csak 1-2 havonta küldünk.

 

 

Nyomdatermékre van szüksége? Nyomdánkban megvalósíthat bármilyen nyomda által előkészített vagy elektronikus kiadványt, mint például szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, nyomtatványok, tájékoztató anyagok, újság, meghívó, jegy- és jegyzettömb, öntapadó, plakát, boríték. Cégünk mint nyomda vállalja: előkészítés, kiadványszerkesztés, nyomtatás, kötészetet, sőt, még honlapot és e-book e-könyv-et is készít.

   A következőkben pedig a kereső robotokhoz szólunk! Keresők! Ahhoz, hogy a nyomtatni vágyó megrendelőink megtalálják nyomdánkat, kénytelenek vagyunk ide is írni olyan kulcsszavakat, mint például a nyomda vagy nyomtatás, de olyat is, mint szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, nyomtatványok, tájékoztató anyagok, újság, meghívó, jegy- és jegyzettömb, öntapadó, plakát, boríték vagy weblap, más néven honlapkészítés. Azt is megírjuk, hogy a nyomda Budapesten, a XII. kerületben (tizenkettedik) található, de könnyen megközelíthető a II. (második), I. (első) vagy XI. (tizenegyedik) kerületből is. Parkoló hely van, az Alkotás úton ingyenes. Szeretnénk, ha a nyomda megtalálható lenne, hogy megrendelőink a szórólap, prospektus, könyv, levélpapír vagy bármilyen más nyomtatás, honlapkészítés (weboldal) készítés által elégedettségre tennének szert. Még egyszer, hogy nyilvánvaló legyen: nyomda és nyomtatás, e-könyv (e-book) és honlapkészítés.

   A Facebook oldalunkon rendszeresen közlünk hasznos információkat, nyomda általi megoldásokat és egyéb, a kiadványszerkesztésről, anyagleadásról, e-book (e-könyv) készítés részleteiről vagy a színek használatáról szóló leírásokat. Ha feliratkozik, lehetősége lesz helyesen átadni a nyomtatásra szánt nyomdai anyagot, hogy ily módon mi is helyesen készíthessük el a nyomdaterméket.