Digitális és ofszet

nyomda

Szórólap, prospektus, könyv, levélpapír, képeslap, meghívó és egyéb termékek tervezése és nyomdai kivitelezése ofszet és digitális nyomtatással! Interaktív kiadványok, e-könyv és honlap készítése!

Társadalmi felelősségvállalás (CSR) nyomdánkban

 

A Co-Print Nyomdaipari Kft., mint teljes egészében magyar tulajdonú nyomda, sikeres működése a tágabb értelemben vett közösségek sikerén és egészségén is alapul.

   Felismerve ezt a tényt, azt gondoljuk, hogy ha segítjük azokat a szervezeteket, társadalmi csoportokat, akik nem rendelkeznek olyan anyagi forrással mely alapján kibontakoztathatják szolgálataikat a társadalom egésze iránt, akkor ezzel mindenki számára hasznos segítséget nyújtunk.

   Szeretnénk, ha támogatottaink, támogatásunk minősége és nagysága egyaránt jól minősítene minket. A támogatott szervezeteket magunk választjuk ki és reményeink szerint jellemzi majd munkánk minőségét és a munkánkhoz való hozzáállásunkat is.

 

A felelősséget viseljük munkatársaink és a környezetünkben dolgozó gazdasági társaságok iránt is. A számunka elvégzett munka értékének ellentételezésével nem várunk vagy manipulálunk és biztosítjuk annak lehetőségét, hogy aki velünk dolgozik, azt örömmel tehesse meg.

   Vigyázunk munkatársaink egészségére, motiváljuk őket. A hasonló tevékenységgel foglalkozó cégekkel kapcsolatban pedig egymást támogató és kisegítő kapcsolatot ápolunk, mert hisszük, hogy egymás segítésével jobb szolgáltatást tudunk nyújtani, mintha konkurenciaként tekintenénk egymásra.

 

Lásd még: ÖKO Nyomda - környezetvédelmünkről

 

 

 

Co-Print nyomda - megbízhatósági tanusítvány

Co-Print Nyomda - Megbízhatósági tanúsítványunk

A "Megbízható Cég " tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek.

 

http://www.megbizhatoceg.com/show,18757,co-print-kft

 

Örülünk, hogy elértük ezt az értékelést és továbbra is e szerint szeretnénk megrendelőnk hasznára válni.

 

(2016. 01. 16.)

 

 

LC/5-ös boríték nyomtatás az OSZMI számára

5 000 db LC/5-ös borítékot ajánlottunk fel az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet javára.

   A borítékok fényképek archiválására lesznek felhasználásra.

   Több ezer fénykép archiválása nagy feladatot jelent és a képek megóvása is különb feladat, így könnyebbséget eredményez a borítékok használata és reméljük a képek is tovább maradnak épségben.

(2016. 01. 15.)

 Férfiak Klubja - Társadalmi felelősségvállalás (CSR) nyomdánkban

Új Férfiak Klubja szórólapot nyomtattunk, mely tartalmazza a szervezet célkitűzéseit. Ez egy olyan közösséget hivatott összekovácsolni, amelyik az eredeti férfias értékek visszaállításán, megőrzésén és örökítésén dolgozva helyreállítja a férfiak önbecsülését és teremtő erejét, illetve új egyezség megteremtését tűzi ki célul férfi és nő között! 

   Támogatjuk a Férfiak Klubját és egyet értünk céljukkal! Ehhez kapcsolódóan készült támogatói oklevél nyomtatása arannyal, amire aztán arannyal prégelt logó is került.

A szórólap letölthető PDF-ben itt. (15-09)

www.ferfiakklubja.hu

 

 

 

Gyengénlátók Általános Iskolája - Társadalmi felelősségvállalás (CSR) nyomdánkban A Gyengénlátók Általános Iskolájában olyan gyerekek járnak, akik látása kisebb-nagyobb mértékben, de eltér azokétól, akiknek teljesen természetes, hogy bármilyen apróbetűs szöveget el tudnak olvasni. Ennek ok az, hogy a gyerekek nem használhatják ugyan azokat a tankönyveket, melyet a normál oktatásban használnak. A tanárok maguk találják ki és készítik el a tananyagot, melyet olyan formában nyomtatnak ki, amely a gyengénlátok számára is jól olvashatók.

A tananyag nyomtatásához papír kell, melyben cégünk is szerepet vállalt.

A Gyengénlátók Általános Iskoláját társadalmi felelősségvállalás (CSR) keretében a Co-Print Kft. 12 000 ív nyomtatópapírral támogatta.

 

 Férfiak Klubja - Társadalmi felelősségvállalás (CSR) nyomdánkban

Férfiak Klubja egy olyan közösséget hivatott összekovácsolni, amelyik az eredeti férfias értékek visszaállításán, megőrzésén és örökítésén dolgozva helyreállítja a férfiak önbecsülését és teremtő erejét, illetve új egyezség megteremtését tűzi ki célul férfi és nő között! 

   Támogatjuk a Férfiak Klubját és egyet értünk céljukkal! Férfi. Érték. Minta. Példa.

A társadalmi felelősségvállalás (CSR) keretében a szórólapot költségmentesen nyomtattuk: letölthető PDF itt.

www.ferfiakklubja.hu

 

 

 

Kincskereső óvoda - Társadalmi felelősségvállalás (CSR) nyomdánkban

 

 

Újrahasznosítás helyett azokat a papírokat, melyekre kényelmesen, jól lehet rajzolni, a Kincskereső Óvodának adjuk.

   Egész évben gyűjtjük a fel nem használt ilyen jellegű papírokat, majd kiegészítve megvett papírokkal, évi 2-3 alkalommal ezeket átadjuk társadalmi felelősségvállalás (CSR) keretében a gyerekek számára. A rajzolás fontos eleme a képességfejlesztésnek.

 

 

Kedves Gergő! 

Szeretném köszönetemet kifejezni az óvodánknak felajánlott nyomdai papírokkal kapcsolatban.  

Gyermekeink napi szinten igen sok papírterméket használnak a szabad játék során a rajzoló-ábrázoló tevékenyek közben.

Az Önök felajánlása nagyban segíti napi munkánkat. 

 

Üdvözlettel: Kincskereső Óvoda

 

 

 

Sinibicikli honlap elkészíétseSinibicikli honlap elkészíétse

A honlap teljes tervezését és programozását társadalmi felelősségvállalás (CSR) keretében a Co-Print Kft. készítette, annak érdekében, hogy a magyarországi kerékpározás kultúrája tovább fejlődhessen.

   A honlap megjelenésével párhuzamosan ebben a témában parlamenti vitanap is született, ahol szándéknyilatkozatot tettek a képviselők.

   A honlap célja a régi 1-es vasúti vonal Budapest és Tata, illetve a használaton kívüli 6-os vonal Bicske és Alcsútdoboz közötti szakaszának bemutatása, illetve annak vizsgálata, hogy milyen lehetőségek adódnak bicikli utak létrehozására az említett vonalakon. Ennek során újra használva a hidakat (köztük a Biai völgyhidat), a régi vasúti töltést, esetleg a régi állomásépületeket. A világban több helyen működik a régi vasútvonalak kerékpárúttá történő átalakítása ("railtrail"), hazánkban is találunk már rá példát.

www.sinibicikli.hu

Megosztom, mert érdekes:

Nyomdánk elérhetőségei

CO-PRINT Nyomdaipari Kft.

Címünk: 1123 Bp., Alkotás u. 39/A
(bejárat a Kiss János
altábornagy utcából)

Telefon: (+36-1) 213-9340
Telefon/fax: (+36-1) 214-4096
Árajánlatkérés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Co-Print nyomda - Megbízható cég tanúsítvány

Nyomda: referenciáink

Csatlakozzon! Tanfolyam a FB-on!

Keresés

SZÓTÁR

Ha nem ismeri egy nyomdai kifejezésnek a jelentését, nézze meg a nyomdával, nyomtatással kapcsolatos szakmai szótárunkat:

SZÓTÁR

 

Folyamatos online nyomdai tanfolyamunkat eléri a Facebook oldalunkon.

Tanfolyami hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes nyomdai és kiadványszerkesztői tanfolyamunkra, melyet hetente publikálunk a Facebookon.:

Tanfolyamra iratkozom

 

Hírlevélben tudásanyagokat és cikkeket csak 1-2 havonta küldünk.